Tässä tulee ensimmäinen osa. Älkää välittäkö siitä, että kaikki kuvat eivät välttämättä vastaa hyvin kuvatekstiä, sillä on vaikeata saada kaikista kohtauksista uskottavia kuvia. HUOM! Sisältää alastomia simejä ja seksuaalisuutta. Nyt se alkaa!

 

1637491.jpg

On sateinen syysilta Smallwillen pikkukylässä. Smortage Street 17 eteen pysähtyy harmaa henkilöauto. Autosta nousee kaunis nuori nainen, joka näyttää aivan uitetulta koiralta, naamalla roikkuvine märkine hiuksineen. Auto kaahaa pois ja nainen menee sisälle taloon, jossa hän asuu yksin koiransa Titon kanssa.

1637502.jpg

Iloinen saksanpaimenkoira ryntää omistajaansa vastaan ja alkaa heiluttaa häntäänsä iloisesti. " No hei poika ", nainen tervehtii koiraa hymyillen. Hän laskee takkinsa naulakkoon ja siirtyy keittiöön kaatamaan itsellensä kaakaota.

1637486.jpg

Puhelin pärähtää soimaan.
" Melody ", nainen vastaa puhelimeen. " Hei kulta, Rick tässä. Onko sinulla jotain vielä tänä iltana? " mies kysyy. Pitkän keskustelun jälkeen päätetään että Rick tulee Melodyn luokse yöksi.

1637492.jpg

Melody juoksee peilin eteen parantelemaan sateessa valuneita meikkejään ja kampaa hiuksensa.

1637509.jpg

Noin 15 minuutin päästä ovikello soi ja Rick saapuu. Parin ilta menee tv:tä katsoessa, kunnes Rick nostaa kihlattunsa syliinsä ja kantaa tämän makuuhuoneeseen.

1637484.jpg

Mies alkaa hitaasti riisua Melodya, mutta Melody sanookin: " Rick, lopeta. Mua väsyttää ".

1637497.jpg

Rick hieman masentuu epäonnistuneesta yrityksestään ja menee kylpyyn.

1637488.jpg

Sillä aikaa Melody vaihtaa yöpukuunsa ja menee peiton alle lukemaan kirjaa. Ei mua oikeesti väsytä, mä en vaan oo valmis vielä.. Melody miettii kirjaa lukiessaan.

1637495.jpg

Aamulla hänen herätessään Rick on jo mennyt töihin. Melody pukee omat työvaatteensa ja menee keittiöön juomaan kahvia ja sen jälkeen rientää kimppakyytiin. Töissä Melodylla riittää kiireitä, sillä hänen on tehtävä paljon paperihommia seuraavaksi päiväksi.

1637494.jpg

Kahvitauon tullessa hän kaivaa kännykkänsä taskustaan ja soittaa Rickille. " Rick puhelimessa ", vastaa ääni toisesta päästä.
" No Melody tässä, ethän loukkaantunut eilisestä kovin paljon? Mä en vaan ole valmis vielä ", Melody selittää. He sopivat että Rick tulee illalla taas Melodyn luo, muttei tällä kertaa yöksi.

1637498.jpg

Illalla Melody alkaa huolestua kun tunnin myöhässä olevaa Rickiä ei ala näkyä. Pian ulko-ovi aukeaa ja sisään tulee viinalle haiseva Rick.

1637496.jpg

Melody yrittää olla välittämättä Rickin sekavasta tilasta ja alkaa katsoa tv:tä. Pian Rick kuitenkin tulee sohvalle ja suutelee Melodya, painaen tätä samalla makuulleen. Melodyn valtaa pelokas tunne miehen kumartuessa hänen päälleen. Jälleen kerran mies alkaa riisua Melodya. Melody yrittää vastustella, mutta humalassa oleva mies ei välitä. Pian Melodylla on enää alusvaatteet päällään ja Rick alkaa riisua omia vaatteitaan. Melody alkaa itkeä, mutta mies ei välitä vaan taittaa Melodyn kädet naisen seläntaakse ja alkaa seksuaalisesti pahoinpidellä tätä. Melodyn huutaminen ja itkeminen ei auta. Monien tuskallisten minuuttien jälkeen Rick lopettaa ja menee yläkertaan nukkumaan ja jättää naisparan itkemään sohvalle, mihin Melody sitten nukahtaakin.

1637485.jpg

Aamulla Melody herää sohvalta alasti ja meikit poskilla. Kyyneleet kirpoavat naisen silmiin tämän kootessa vaatteitaan lattialta. Miksi Rick teki sen vaikka tiesi ettei Melody halua?

1637487.jpg

Melody lukitsee talonovensa siltä varalta, että Rick tulisi ja menee kylpyyn pesemään itsestään eilisen kauheat muistot ja jäljet.

1637483.jpg

Hän soittaa töihin ja sanoo ettei kykene tulemaan tänään töihin. Heti puhelun loputtua nainen alkaa taas itkeä. Miten hän enää ikinä voisi sanoa Rickille mitään, sen hirveän illan jälkeen?

1637489.jpg

Hän menee makuuhuoneeseen ja hautautuu peiton alle itkemään. Tito tulee hänen viereensä lattialle makaamaan, painaen korvansa alas ja päästäen vinkumista muistuttavaa ääntä. Juuri kun Melody on melkein nukahtamassa, puhelin soi. Soittaja on Rick.

 

 

Tässä oli tämä eka osa.. Kommentteja toivoisin <3