Tässä tulee toinen osa Melodyn elämästä.

 

1647425.jpg

Melody mietti pitkän tovin, vastaisiko puheluun ja lopulta päätyi siihen lopputulokseen, ettei halua puhua Rickin kanssa

1647420.jpg

Melody meni alakertaan juomaan teetä rauhoittuakseen, sillä Rickin soitto oli pahentanut hänen oloaan.

1647424.jpg

kun hän oli menossa tiskaamaan juomakuppiaan, ovikello soi. Melodyn avatessa oven, hän näki kuistilla siellä juuri sen henkilön, jota ei haluaisi missään nimessä nähdä.

1647455.jpg

Rickhän se siellä seisoi hymyillen, eikä näyttänyt olevan millänsäkkään teostaan.

1647410.jpg

Melody purskahtaa itkuun ja oli laittamassa oven jo kiinni, mutta Rick kysyikin : ” Kulta, mikä sulla on? ” Melody katsoi miestä kyynel silmäkulmassaan. Eikö Rick muka tosiaan muista? Oliko hän niin kovassa humalassa? ” En tahdo puhua siitä! Häivy! ”, Melody huusi Rickille päin naamaa.

1647453.jpg

Rick lähti masentuneena ja ihmetellen kävelemään kotiinsa, ja Melody juoksi olohuoneeseensa itkemään

1647411.jpg

Miksi just mulle piti käydä näin? hän mietti.

1647437.jpg

Samassa puhelin soi, mutta tällä kertaa soittaja ei ollut Rick, vaan joku Melodylle vieras numero. ” Melody Morgue puhelimessa ”, hän vastasi epäröiden. ” Hei Melody, Margaret tässä”, toisesta päästä vastasi tuttu naisääni. ” MARGARET! En ole kuullut susta pitkään aikaan mitään! Mitä sulle nykyään kuuluu? ”, Melody ilostui silmin nähden lukioaikaisen, parhaan ystävänsä soitosta. ” Hyväähän mulle.. Oon nyt syyslomalla Smallwillessä, kerrotko osottees niin tuun käymään?”. Naisten puhelu kesti tunnin, kunnes saatiin sovittua että Margaret tulisi klo 18.00 Melodyn luo.

1647407.jpg

Kello 18.02 ovikello soi ja oven takana oli Margaret, sama vaalea ja naapurintyttömäinen kaunotar.

1647415.jpg1647448.jpg

Naiset tervehtivät toisiaan lämpimällä halauksella, jonka jälkeen Melody johdatti ystävänsä keittiöön, minne hän oli kattanut ruokaa ystävänsä vierailun kunniaksi.

1647406.jpg

Tito ryntäsi innoissaan haistelemaan Margaretaa ja eläinrakas Margareta antoi koiralle keksin keittiön pöydältä.

1647413.jpg

Ystävykset istuutuivat pöydän ääreen ja alkoivat jutella niitä näitä. ” No, mites sulla ja Rickillä menee nykyään? ”, Margaret kysäisi. ” Noo, tuotaa…  ” , Melody aloitti mutta vaikeni sitten. ” Onko jotain tapahtunut? ” Margaret kysyi hämmentyneenä. Melody keräsi voimansa ja kertoi ystävälleen kaiken siitä kauheasta illasta. Margaret oli raivoissaan siitä mitä Rick oli tehnyt Melodylle.

1647426.jpg

Margaret majaili hotellissa Smartwillen toisella laidalla, joten yhteistuumin pääsettiin, että hän jää täksi yöksi Melodylle ja lähtee vasta aamulla hotellia kohti. Melody meni laittamaan ystävälleen petiä hänen huoneensa nurkkaan, sillä aikaa kun Margaret katsoi tv:tä alakerrassa.

1647405.jpg

Melody naurahti huomatessaan Titon makaavan sohvan edessä , lähellä Margaretia, joka löhösi sohvalla.  Melody tyytyi itse istumaan lattialle katsomaan tv:tä, koska sohvalla ei näyttänyt olevan ylimääräistä tilaa.Vaikka Melody ei missään tapauksessa halunnut nähdä Rickiä, silti hän rakasti miestä edelleen.

” Margaret, mitä mä teen? Tahtoisin edes hetkeksi pois täältä pikkukylästä, koska tiedän näkeväni täällä Rickin joka välissä ”, Melody kysyi yhtäkkiä.

” No jos mä olisin sun asemassas, mä lähtisin ainakin vuodeksi johonkin toiseen maahan jonkun ystäväni kanssa ja palaisin vasta kun olisin toipunut ”, Margaret ehdotti. ” Ei muuten yhtään hullumpi idea ”, Melody totesi ja päätti tilata lennon aurinkorannoille seuraavana aamuna.

1647412.jpg

Ystävykset valvoivat myöhään ja menivät lopulta vielä poistamaan meikit ja kävivät suihkussa.

1647402.jpg

Sen jälkeen molemmat hilautuivat väsyneinä sänkyihinsä nukkumaan. Margaret nukahti melkein heti, kun taas Melody joutui lukemaan hetken kirjaa nukahtaakseen.

1647442.jpg

Aamulla Margaretin herätessä hyvin nukutun yön jälkeen,  hän näki ensimmäiseksi puhelimessa puhuvan Melodyn.

” Tahtoisin varata lennon kahdelle Twiikki saarille, mahdollisimman nopeasti ”, Melody selitti puhelimeen. Hän sai kuin saikin varattua lennon huomisaamuksi ja päätti lähteä tänään Margaretin kanssa ostamaan sopivia helle ja rantavaatteita matkaa varten.

1647414.jpg

Ensin he menivät vaateostoksille ja sovitivat monia asuja. Melodyn ollessa sovittamassa yhtä asua, Rick ilmestyi yhtäkkiä kauppaan ja huomatessaan Margaretin, hän riensi heti puhumaan tälle.

1647450.jpg

” Margaret, oletko se tosiaan sä? Ei olla nähty sitten yliopisto aikojen! ” Rick melkein huusi riemusta. Margaret tyytyi vain hymähtämään lyhyesti. ” Hei mikä on? Etkö enää tunnista mua, vai miks et oo yhtään ilonen jälleennäkemisestä? ”, Rick kysyi ihmeissään. ” En, en ollenkaan, en tahdo puhua parhaan kaverini raiskaajan kanssa ”, Margaret sanoi pistävästi. Melody tuli sovituskopista mukanaan pino vaatteita ja melkein kiljaisi nähdessään Rickin.

1647452.jpg

Rick ihmetteli edelleen Margaretin sanoja, eikä reagoinut mitenkää naisten juostessa tämän ohi kassalle. Vaikka Melodyn selkäpiitä karmi, siltikin hän yhtyi Margaretin nauruun, siitä kuinka hölmistynyt ilme Rickillä oli ollut.

1647417.jpg

Seuraavana vuorossa oli aurinkolasien osto, jossa menikin aikaa, mutta lopulta molemmat löysivät mieleisensä lasit.

1647436.jpg

Lopulta illalla Melody jäi pakkaamaan tavaroitaan huomista varten, Margaretin lähtiessä hotellille pakkaamaan omiaan, tarkoituksenaan tulla seuraavana aamuna ennen lähtöä Melodylle.

1647457.jpg

Aamulla Margaret saapui matkalaukkujen kanssa Melodyn luo, ja pian ystävykset astuivat autoon joka veisi heidät lentokentälle. Melody oli pyytänyt erästä tuttuaan huolehtimaan talosta ja Titosta heidän lomansa ajan. Melodylle tuli kyllä kova ikävä Titoa, mutta hänen oli pakko päästä edes hetkeksi pois Smallwillestä.

1647447.jpg

Matka sujui ilman ongelmia ja pian Melody ja Margaret olivatkin jo heidän varaamassaan talossa, joka muistutti enemmän kartanoa, ainakin Melodyn mielestä. Sisältäkin talo oli oikea unelmien täyttymys. Tytöt käyttäytyivät kuin pikkulapset heidän juostessaan varaamaan itselleen huoneita

1647432.jpg

Melody löysi kauniin ja isoikkunaisen huoneen missä oli kaunis sänky, vaikkakin muuten huoneessa oli hiukan tylsä sisustus, joka tulisi kyllä muuttumaan.

1647416.jpg

Melody vaihtoi vaatteet ja meni takapihalla olevalle uimarannalle, tarkoituksenaan ottaa aurinkoa. Pian Margaret juoksi myös ulos ja meni uimaan.

1647435.jpg

Melody otti puhelimensa pyyhkeen vierestä ja laittoi Rickin numeron estolle, ettei mies voisi soittaa. Sitten hän nukahti muutamaksi tunniksi auringon paisteeseen.

1647441.jpg

Illan tullessa saarille, Melody heräsi ja lähti kävelemään sisälle.

1647422.jpg

Keittiöön tullessaan Melody huomasi olevansa nälkäinen, ja kaivoi kaapista kokkaustarvikkeet.

1647440.jpg

Ruoan valmistuttua Melody istui pöytään ja alkoi syödä onnellisena. Nyt elämä hymyili hänelle edes vähäsen. Olohuoneesta kuului tv:n ääntä, eli Margaret ei ollut mennyt vielä nukkumaan, vaan istui tv:n ääressä.

1647398.jpg

Melody siirtyi katsomaan Margaretin kanssa myöhäisillan elokuvaa olohuoneeseen ja huomasi Margaretinkin ottaneen aurinkoa, jokseenkin huonolla tuurilla. Elokuva kesti kauan ja koko elokuvan ajan Margaret valitti, kuinka hänen auringossa palanut ihonsa oli kipeä.

1647430.jpg

Elokuvan viimmeinkin loputtua Melody meni käymään vielä vaahtokylvyssä, Margaretin mennessä jo nukkumaan.

1647428.jpg

Melodyn päästessä viimmein nukkumaan, hän päätti, että huomenna ostaisi sisustustarvikkeita huonettaan varten. Yöllä Melody näki pahaa painajaista, jossa Rick yritti taas pahoinpidellä tätä.

1647423.jpg

Lopulta Melody ei oikeastaan enää edes halunnut nukkua, vaan puki päälleen ja lähti käveleskelemään saarelle.

1647409.jpg

Melody päätyi erääseen kulmakuppilaan, joka sijaitsi kaupungin keskustassa. Kahvila näytti ulkoa päin aika huonokuntoiselta, mutta silti Melody päätti mennä sisään.

1647419.jpg

Eipä kahvila sisältäkään häävinen ollut, mutta kelpasi Melodylle. Melody oli koko kahvilan ainut asiakas, vanhan miehen lisäksi, joka katsoi tv:tä niin ettei edes huomannut Melodyn läsnäoloa.

1647421.jpg

Juotuaan siellä kupillisensa loppuun, Melody lähti takaisin kotiin. Kotona hän istuutui merenrantaan ja katseli kaunista yötaivasta.

 

Siinä oli 2. osa : ) Kommentteja <3